Kauppalappu / raaka-aineet:
600g naudan jauhelihaa (käytin 17%)
1 keltasipuli
3 valkosipulinkynttä
3 luomu kananmunaa
kourallinen mozzarellajuustoraastetta
1 pallo mozzarellaa
Suolaa, chili flakes ja mustapippuria
4 rkl creme fraiche
Puoli purkkia Mutti Passata tomaatti
Ohje:
Laita astiaan jauheliha, pilkotut sipulit, mausteet ja kananmuna ja anna tekeytyä hetki. Muotoile sopivan kokoisia pullia.
2. Laita astiaan jauheliha, pilkotut sipulit, mausteet, fondi ja kananmuna ja anna tekeytyä hetki. Halutessasi tähän sopii myös persilja ja basilika erinomaisesti. 🪴 Muotoile sopivan kokoisia pullia. Mitä isommat pullat sitä vaikeampi pitää kasassa. 😅🍽️
3. Paista pannulla lihapullia niin kauan kunnes ovat saaneet kauniin ruskean värin.
3. Kun pullat on valmiita lado ne uunivuokaan. Laita pullien päälle tomaattimurskaa, sekä heittele päälle creme fraiche sekä revi mozzarella.
4. Paista uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes mozzarella on sulanut.
TAJUTTOMAN hyvää! Tarjoiluehdotus alla.
Kuvassa kukkakaalimuusi, pehtoorinsalaattia, kurkkua, fetajuustoa ja suolakurkkua. Kerro mitä tykkäsit? ❤️
Comments